De leukste meubels voor de kinderkamer

Huis
Laat je creativiteit de vrije loop!
Laat je creativiteit de vrije loop! (Foto: Adobe Stock)

Het inrichten van de kinderkamer is een leuke klus. Van het behang tot aan de stoeltjes; je kunt zo creatief zijn als je wilt. Wij hebben de leukste meubels voor de kinderkamer op een rijtje gezet!

Vrolijke ladekast

Hoe lieflijk is deze kinderladekast van TROPICOOL? De lades zijn lekker groot, zodat je er alles in kwijt kunt. De frisse pastelkleuren en de vrolijke ladeknoppen maken het een feestje om naar te kijken. Ook fijn: het hout is duurzaam verkregen. Je kunt de ladekast o.a. kopen bij Maisons du Monde.


Boomhut kinderkamer

Slapen in een boomhut, hoe leuk is dat? Dit bed van Mathy by Bols laat ál je dromen uitkomen. Je kunt er in spelen, slapen én van de bijbehorende glijbaan suizen. Het bed is verkrijgbaar in 26 verschillende kleuren. Kortom: voor ieder wat wils! Je kunt het bed o.a. kopen bij Droom Stapelbed en Kindermaxx

Vrolijke opbergwagen

Waar bewaar je het speelgoed van je kindje? In een vrolijke opbergwagen natuurlijk! Deze leuke opbergwagen is 21 cm x 39 cm groot. Ook fijn: het is gemaakt van duurzaam verkregen hout. Spelen was nog nooit zo leuk! Je kunt het o.a. kopen bij Sklum.  


Olifantenstoeltje

Hoor je daar getetter? Jazeker! Maak de kinderkamer af met dit vrolijke kinderkrukje in de vorm van een olifant. Het zitoppervlak is lekker zacht, zodat jouw kindje comfortabel kan zitten. Onder de houten pootjes zitten zachte plakkertjes. Geen krassen in de vloer, dus. Handig! Je kunt het stoeltje o.a. kopen bij Kleine Bazen.

Luierende lamp

Zin om nog even in de tropische sferen te blijven? Dat kan met deze leuke lampenhanger voor in de kinderkamer. Luitje Luiaard kan niet wachten om in jouw kamertje te stralen. De hanger is 32 cm x 38 cm groot. Om bij weg te dromen... Je kunt de lampenhanger o.a. kopen bij Lieffeling.  

Neem voor meer wooninspiratie een kijkje op de Facebookpagina van Rodi Wonen!