Deze Halloween-snacks maak je makkelijk zelf!

Accessoires
Gevaarlijk lekker!
Gevaarlijk lekker! (Foto: Adobe Stock)

Samen griezelige hapjes voorbereiden maakt het Halloweenfeest nog leuker! Wij hebben een paar heerlijke én griezelige snacks op een rijtje gezet.

1. Aardbeienspookjes

Doop verse aardbeien in witte chocolade. Laat dit even drogen. Gebruik donkere chocolade voor de oogjes en de mond. Smullen geblazen!


2. Hotdog mummies

Pas op, want deze hotdogs zijn gevaarlijk lekker! Maak je eigen worstenbroodje met bladerdeeg en laat een deel van de worst onbedekt. Dit wordt het gezichtje. Met currysaus kun je hier oogjes op maken, maar je kunt ook snoepoogjes gebruiken. Serveer dit met ketchup en mosterd. Mjam!


3. Bezemsteeltjes

Heb jij altijd al je eigen bezem willen maken? Deze zijn wel héél lekker. Wat heb je nodig: trekkaas, zoute sticks en verse bieslook. Snijd de trekkaas in drie stukken. Stop een zoute stick in ieder stukje. Snijd de onderkant van de trekkaas in sliertjes, zodat het op een bezem lijkt. Om de bovenkant van de kaas mag je een stukje verse bieslook binden. Niet te snel wegvliegen!


4.  Crispy spookjes

Deze angstaanjagend lekkere chips zijn binnen een kwartiertje gemaakt! Wat heb je nodig: vier tortilla’s, wat olijfolie, een beetje zout en een spooky koekjesvorm. Snijd de vormpjes uit, sprenkel hier wat olijfolie overheen, strooi er een snufje zout over en doe ze in de oven. Garneer de spookjes met zelfgemaakte guacamole. Angstaanjagend lekker!


5. Halloween minipizza’s

Maak het geheel af met deze overheerlijke minipizza’s in de vorm van pompoentjes, doodskistjes en botjes. Lekker én snel gemaakt. Ideaal voor een Halloweenfeestje! Het recept bekijk je hier: