Baenks in showroom De Ruijtermeubel

Huis
De showroom is opnieuw ingericht om Baenks goed te kunnen presenteren.
De showroom is opnieuw ingericht om Baenks goed te kunnen presenteren. (Foto: Aangeleverd)

De Ruijtermeubel was van plan om later in het jaar een deel van de showroom opnieuw in te richten voor het nieuwe merk Baenks. “Door de sluiting van de winkel door de coronamaatregelen, hebben we de verbouwing in januari al gedaan”, vertelt Wesley de Jong van De Ruijtermeubel. “We hebben afscheid genomen van de klassieke afdeling; de afdeling is compleet verbouwd en is nu het mooiste stukje winkel bij De Ruijtermeubel. En met een showroom van in totaal 12.000 m2 is het altijd veilig winkelen bij ons.”

Baenks-collectie

Het verhaal van Baenks begon in 2016, toen het een aantal succesvolle ondernemers uit de meubelwereld opviel dat er wel heel veel ‘mainstream’ meubilair te koop was. Tijd voor verandering. Samen startten ze het merk Baenks. Baenks is gespecialiseerd in zitmeubelen en onderscheidt zich in vorm én kwaliteit. De meubels moesten qua kleur en vorm passen bij de tijd, net zoals dat in de fashion-industrie gebeurde. Naast de onderscheidende Baenks-collectie is de winkelpresentatie uniek. De showroom prikkelt de zintuigen; kleurrijke en soms gewaagde afbeeldingen met een knipoog naar de modewereld.

Garantie

Met Baenks banken fauteuils en andere meubels heb je recht op zeven jaar garantie. Mocht er in deze periode wat gebeuren met jouw nieuwe meubel, dan wordt dit snel en vakkundig opgelost. Kortom, met dit merk ben je verzekerd van jarenlang woonplezier.

Geduld

Helaas zijn nog niet alle regels opgeheven en dat betekent dat de klanten nog even geduld moeten hebben voordat ze gebruik kunnen maken van het nieuwe restaurant. “We hebben met Zyanos een fantastische nieuw restaurant in huis gehaald. We kunnen niet wachten tot het open mag, maar we hebben natuurlijk wel al geproefd en de koffie is heerlijk!”

Informatie

De Ruijtermeubel is gevestigd aan Spaarneweg 24 in Cruquius en is 7 dagen per week geopend. Parkeren is gratis en bezoeken is veilig. Kijk voor alle informatie op: www.deruijtermeubel.nl of neem contact op via info@deruijtermeubel.nl, tel.: 023-5481000.