Het leukste duurzame kinderspeelgoed

Duurzaam
Lekker spelen met duurzame producten.
Lekker spelen met duurzame producten. (Foto: Adobe Stock)

Duurzaam oftewel ‘groen’ wonen wordt steeds belangrijker. Bij Rodi Wonen delen we elke donderdag een fijne duurzaamheidstip. Deze keer: ontdek het leukste duurzame kinderspeelgoed! 

Steeds meer kinderspeelgoed wordt tegenwoordig duurzaam geproduceerd. Gelukkig maar, want dat is beter voor jou én je kindje. Wij hebben het leukste duurzame kinderspeelgoed op een rijtje gezet. Laat je inspireren!

Duurzaam kinderspeelgoed

Katsjing! Hoe leuk is het om met je eigen kassa te spelen? Dit mooie én duurzame exemplaar is van Tender Leaf. Elk product is handgemaakt van teruggewonnen rubberhout in een familiefabriek in Indonesië. Daarnaast worden de producten verpakt in gerecycled karton. ICTI-gecertificeerd.

Dingeling, daar is de ijsjesman! Voor welke smaak ga jij? Met dit leuke houten ijskraam van Petite Amélie kun je jouw ‘zelfgemaakte’ ijs verkopen. Er zijn zes smaken. Mjam!

Ga mee de jungle in! Dit leuke duurzame boomhuis van De Waschbär heeft gebreide ladders, klimtouw, hangmatten en een kraan. Gemaakt van knoesthout en elzenhout. Spelen maar!

Hoe leuk is deze speelset van PlanToys, met een eco-emmer en plasticvrije schepjes? Ideaal voor een middagje spelen op het strand of in de zandbak! Dit product is gemaakt van overgebleven rubberwood.

Een appel, een komkommer, een banaan... welke groenten en fruit stop jij in dit leuke winkelwagentje van PoppieToys? Dit product is handgemaakt van rotan en afgewerkt met lak op waterbasis. Ook buiten te gebruiken!

Neem voor meer wooninspiratie een kijkje op de Facebookpagina van Rodi Wonen!