Kersttrend: goud in combinatie met wit

Accessoires
It’s beginning to look a lot like Christmas!
It’s beginning to look a lot like Christmas! (Foto: Adobe Stock)

It’s beginning to look a lot like Christmas! De mooiste tijd van het jaar staat alweer voor de deur. Dé kersttrend van 2021 is goud in combinatie met wit. Een verrassend frisse en sprankelende keuze, wat perfect in een modern of Scandinavisch interieur past. 

Goud met witte kerst

Wanneer je aan de slag gaat met het versieren van je huis, is de grote vraag: welke kleur verlichting én welk soort ballen past het beste bij mijn interieur? Er zijn zoveel mogelijkheden. Wanneer je gek bent op minimalisme én luxe, is goud in combinatie met wit de perfecte keuze. Door dit terug te laten komen in de kerstversiering (van glazen ballen tot kaarsenhouders) gaat jouw interieur stralen. Een welkom geschenk in deze donkere dagen!

Kerstverlichting wit met goud

Verlichting is bepalend voor de sfeer van deze kersttrend. Subtiele en warme kerstverlichting, zoals ijspegels, past het beste bij de combinatie goud met wit. Een beetje sneeuwspray op de kerstboom maakt de look af.

Benieuwd welke accessoires het beste bij een goud-met-witte kerst passen? Wij hebben ze op een rijtje gezet.


Deze mooie goud-met-witte kerstbal met glitters mag niet in jouw boom ontbreken! Je shopt ‘m bij Kerstversiering.nl

Mooie servetten maken de tafel waar jullie straks genieten van het kerstdiner af. Deze leuke servetten hebben de vorm van een dennenboom. Je shopt ze bij Party.nl

Deze mooie ijsbeer schittert niet alleen; hij is ook met de hand gedecoreerd. Een eyecatcher in de kerstboom! Je shopt ‘m bij de Bijenkorf

Een mooi tafelkleed mag niet ontbreken. Die van Eminza heeft gouden strass in de hoeken. Schitterend! Je shopt ‘m hier

Last but not least: een mooie set gouden kaarsen zorgt voor die unieke look. Je shopt ze o.a. bij WestWing

Neem voor meer wooninspiratie een kijkje op de Facebookpagina van Rodi Wonen!