Past de inloopkast bij jouw interieur?

Accessoires
Wist je dat... een inloopkast niet per se duurder is dan een gewone kast?
Wist je dat... een inloopkast niet per se duurder is dan een gewone kast? (Foto: Adobe Stock)

Overzichtelijk en luxe: ontdek of de inloopkast bij jouw interieur past!

Een inloopkast is niet voor niets een droom van veel vrouwen (én mannen). Je ziet deze luxueuze ruimte vaak voorbijkomen in populaire series, zoals Sex and the City. Ten eerste is het goed om te weten dat je geen groot huis hoeft te hebben om een inloopkast te plaatsen. Ook in kleinere huizen is het mogelijk om iets moois op maat te laten maken. 

Inloopkast kiezen

Waarom zou je voor een inloopkast kiezen? Je herkent het wel: een ‘gewone’ kledingkast is meestal te klein om al je spullen in kwijt te kunnen. Hierdoor kan het soms een rommeltje worden. Kleren opvouwen is (deels) verleden tijd wanneer je een inloopkast hebt. Een groot deel van jouw garderobe kun je namelijk kwijt op een hanger! 


Heb je voldoende ruimte? Dan is het leuk om een mooie spiegel én een lekkere loungebank in jouw inloopkast te plaatsen. Dit geeft je interieur niet alleen een luxe uitstraling; kunt er echt een me-time momentje van maken wanneer je kleding past. Hoe fijn is dat?

Wist je dat... een inloopkast niet per se duurder is dan een gewone kast? Dit komt omdat je waarschijnlijk geen gebruik maakt van deuren. Dit is normaal het duurste onderdeel van een kast.  

Ook handig: een hoge kwaliteit inloopkast verhoogt de waarde van je woning!

Inloopkast op maat

Bij verschillende interieurbedrijven kun je jouw inloopkast op maat laten maken, met álles erop en eraan. Denk aan stangen, kastverlichting en schoenenplanken. Je kunt een inloopkast o.a. op maat laten maken bij: StoreMax, elkekastopmaat.nl en kastenwinkel.nl

Neem voor meer wooninspiratie een kijkje op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Afbeelding