Derde editie Winterkaravaan gestart

Nieuws
Derde editie Winterkaravaan gestart. Foto: Moon Saris.
Derde editie Winterkaravaan gestart. Foto: Moon Saris. rodi.nl

ALKMAAR - Afgelopen weekend was de aftrap van de derde editie van de Winterkaravaan. In de voormalige drukkerij van TMG Media beleefde publiek de try-out van vijf splinternieuwe voorstellingen en schoven zij aan lange tafels voor een heerlijk winters maal. De Winterkaravaan is nog tot en met 30 december te ontdekken.

Vijf jonge theatermakers tonen op verschillende, unieke plekken in de immense drukkerij een korte voorstelling vanuit hun perspectief op het Karavaanthema van dit seizoen: Eigen Grond. Dat resulteert in een zeer uiteenlopend aanbod: van opera tot kleinkunst en van performances tot een audiotoer.
Als bezoeker van de Winterkaravaan ga je op expeditie langs de vijf voorstellingen en zijn heerlijk winters eten & drinken onderdeel van je middag of avond. De premiere van de Winterkaravaan is 27 december, daarna nog t/m 30 december. Dagelijks van 15:00 - 18:30 uur, of van 19.00 tot 22.30 uur. Kosten € 32,50 per persoon (incl. winters eten & drinken). Vrienden van Karavaan betalen € 30,-. Enkele data zijn al uitverkocht, kijk op karavaan.nl voor informatie en beschikbare tickets.