'Hoe is het mogelijk?!'

Nieuws
Benno Graas geeft vrijdag 8 februari om 20.00 uur een interactieve lezing naar aanleiding van zijn boek 'Poreus STAAL'. (Foto: aangeleverd)
Benno Graas geeft vrijdag 8 februari om 20.00 uur een interactieve lezing naar aanleiding van zijn boek 'Poreus STAAL'. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

ALKMAAR - Benno Graas geeft vrijdag 8 februari om 20.00 uur een interactieve lezing naar aanleiding van zijn boek 'Poreus STAAL'. De lezing gaat over honderden toevalligheden die hij tijdens zijn wereldreizen ervoer waarbij hij zich verbijsterd afvroeg 'Hoe is het mogelijk?!'
Aan ieder verhaal projecteert hij een prachtig beeld van een land, cultuur, landschap, dier of bevolkingsgroep en verweeft dit met wetenschap, filosofie, spiritualiteit en zelfonderzoek. In relatie met de zaal wordt een opening gezocht over onze onbewuste invloed van gedachten, uitspraken en handelingen op vele gebeurtenissen. Waarom kom je net die persoon tegen waar je vanochtend aan dacht, en al zo lang niet had gezien? Je denkt aan een vriend, de telefoon gaat, en je hebt deze aan de lijn.
Zijn we alleen fysiek en/of met telefoon verbonden, of heeft een andere natuurwet de hand in deze wonderlijke gebeurtenissen? Geïnteresseerd? Kom dan 8 februari naar 'De Societeit' aan Luttik Ouddorp 78 in Alkmaar. De entree is vijf euro, inclusief koffie/thee.