Mood 3: Down to Earth

Huis
Warmte in koude winterdagen.
Warmte in koude winterdagen. (Foto: Karwei)

Het einde van het jaar is hét moment om je huis weer even wat aandacht te geven zodat het extra fijn is om weer veel binnen te zijn de komende maanden. Karwei laat je drie nieuwe trends zien én hoe je deze toepast. Zodat jij je thuis voelt in huis. 


MAAK VAN JE HUIS JE THUIS

Laat je inspireren door één van deze moods óf combineer ze lekker met elkaar. Bij Karwei vind je voor elke van deze drie toffe trends mooie en heel betaalbare items die van jouw huis je thuis maken. Welke woonsmaak je ook hebt en of je nu op een flatje woont of in een villa.

Mood 3: DOWN TO EARTH

Aardig aards: deze mood verrijkt je huis met prachtige kleuren en materialen waardoor de waan van de dag als vanzelf van je afglijdt. Door je huis te vullen met natuurlijke materialen creëer je rust. Sfeervolle verlichting, dikke gordijnen en wollige kussens: het brengt je warmte in koude winterdagen.

Aardetinten, van bruin tot terra en van beige naar roze, zorgen voor een warme uitstraling met een lichte retro-knipoog. Door te spelen met trendy terratinten en lichte pastellen in je interieur voeg je een eigentijdse touch toe. Gecombineerd met natuurlijke materialen als rotan, wol en linnen ontstaat een heel vriendelijke sfeer. Geef je interieur een aardse upgrade en geniet nog meer van de fijne momenten in huis.

Kijk op karwei.nl voor de bijpassende producten.

Kijk ook voor meer woonideeen op de Facebookpagina van Rodi Wonen!