Made in Holland

Huis
wandkast met flexibele indeling
wandkast met flexibele indeling ((Foto: NoNoo))

NoNoo is een modulair kastensysteem en bestaat uit gekoppelde basiselementen. De elementen zijn uitgevoerd in aluminium kleurig plaatmateriaal en worden aangekleed met kleur en/of houten deurtjes , zij- en bovenpanelen. Elk basiselement is standaard voorzien van een in hoogte verstelbare plank. Je kunt ook kiezen voor een open vak, met of zonder achterwand. Heerlijk combineren, dus. Zodat er altijd wel iets bij jouw smaak past.

No-Nonsense

Vanuit een no-nonsense gedachte en 40 jaar ervaring met maatwerk is de Nonoo ontstaan, een online Hollands product en merk van Stylet. Nonoo is een functioneel, minimalistisch modulair kastensysteem met ontelbare unieke varianten. De afmetingen van de kast, kleuren, materialen, de opbouw, alles is in balans. Zowel particulieren als bedrijven ervaren de vele toepassingsmogelijkheden van de Nonoo.

Flexibele inrichting

Bekijk hier alles over het materiaal, de afmetingen, de kleur en hout keuzes en natuurlijk de prijs. Laat je inspireren en beleef hoe Nonoo werkt. Ook voor een flexibele kastinrichting kun je hier terecht. Ga naar nonoo.nl of voor meer wooninspiratie kijk ook op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

De NoNoo 15 in naturel tinten, perfect voor ieder huishouden of samen te stellen in eigen kleurenpallet.

wandkast