Plannen voor make-over? Vraag deze kleursamples aan!

Huis
kleur make-over? vraag samples aan.
kleur make-over? vraag samples aan. (Foto: Vestingh)

Ga je de boel binnenkort aanpakken of is dat ene saaie muurtje je een doorn in het oog? Maar twijfel je nog over de kleur en de afwerking? 

MET LIEFDE GEMAAKT

Ken je de prachtige, milieuvriendelijke verven van het familiebedrijf Little Greene al? Ze worden geproduceerd in een traditionele verffabriek in het voorgebergte van Snowdonia in Wales. Little Greene verven worden liefdevol gemaakt met behulp van de hoogste kwaliteit ingrediënten, slimme formuleringen en complexe kleurrecepten, zonder compromis in kwaliteit of prestaties.

De verven van Little Greene zijn ongekend mooi. Jij kunt ze nu thuis uitproberen en zo testen of de kleur die je in gedachten had ook echt de tint is die je wilt gebruiken. De samples zijn ideaal om te experimenteren met kleur en afwerking, voordat je daadwerkelijk tot aanschaf overgaat.

Hoe doe je dit? Via littlegreene.nl/vtwonenbeurs kun je de hele maand oktober, speciaal voor bezoekers van de online editie van de vt wonen&design beurs, een Little Greene pakket aanvragen. Inclusief Little Greene kleurenkaarten en verf- en behangbrochures.

PROBEER HET UIT

Ken je de LAB Colour Collection van Vestingh al? Nee? Vraag dan snel een sample potje aan van deze o zo mooie verf of een fijne colourcard. Handig, zo kun je hun verf heel simpel thuis testen of tegen je muur houden om te bepalen wat de kleur voor je interieur doet. De LAB Colour Collection bestaat uit verschillende collecties en kleuren. Op de site kun je niet alleen een colourcard en of een ringwaaier van iedere collectie aanvragen, maar ook handige sample potjes met daarin ongeveer 40 ml LAB ECO PAINT. Je doet dit door even naar vestingh.nl te gaan en hier hun instructies op te volgen. Hier vind je ook veel inspiratie en meer informatie over het merk en de mooie verven.

OVER VESTINGH

Voor als je hen nog niet kent: Vestingh is een verf- en lifestyle label met een webshop, inspirerende conceptstore van ruim 400 m² in Bussum en kantoor (Creative LAB) in de krachtcentrale in Huizen. Ze verkopen alleen de beste kwaliteitsverven en zijn dealer van verschillende topmerken, waaronder twee succesvolle en toffe eigen labels: LAB en VESTINGH PAINT. 

Kijk voor meer verf-en kleurinformatie op www.littlegreene.nl of www.vestingh.nl

Kijk ook voor meer woonideeen op de Facebookpagina van Rodi Wonen!

Verf- en behang altijd een goede combinatie voor make-over.