Binnenkijken in een Aziatisch interieur

Huis
Deze keer kijken we binnen bij Shirley uit Noord-Scharwoude!
Deze keer kijken we binnen bij Shirley uit Noord-Scharwoude! (Foto: Aangeleverd)

Wij zijn benieuwd naar de mooiste én de meest bijzondere woonmake-overs. Deze keer nemen we een kijkje bij onze lezer Shirley Does-Koopman uit Noord-Scharwoude. Haar woonkamer heeft onlangs een nieuwe look gekregen!

Shirley woont aan de Dorpsstraat in Noord-Scharwoude, in een mooi huis (bouwjaar 1909) aan de gracht.

Inspiratie

Ze vertelt: “Met deze make-over wilden we vooral rust creëren. Door de kleurcombinaties en het bamboebos is dat goed gelukt. We zijn geïnspireerd door onze reizen in Azië en Aziatische familieleden. Daarnaast speelt mijn Australische afkomst een rol.”


Foto: aangeleverd

Het doel is geslaagd. Shirley: “Door de diepte in het bamboebos lijkt de kamer nóg groter dan het al is. Daardoor komen we echt tot rust. Heerlijk!”

De ‘before’-foto’s (aangeleverd):



Ook in de spotlight op Rodi Wonen?

Woonliefhebbers opgelet! Wil je ook graag op Rodi Wonen staan met de make-over van jouw huis? Maak een paar foto’s van het resultaat en stuur deze naar onze woonredactie via rosaliebuding@rodi.nl! Vertel ons in de mail wat deze verandering voor jou betekent. Heb je foto’s van vóór de verbouwing? Ook die mag je meesturen. De leukste inzendingen plaatsen wij op de website én de Facebookpagina van Rodi Wonen. Let op: lever foto’s in hoge resolutie aan.