Een lentetuin in een handomdraai

Tuin
Deze items mogen niet in jouw lentetuin ontbreken.
Deze items mogen niet in jouw lentetuin ontbreken. (Foto: Adobe Stock)

Bij Rodi Wonen delen we elke week een tip hoe je jouw huis, tuin, keuken en badkamer lenteproof maakt. Vandaag: zó maak je jouw exterieur simpel en snel klaar voor de lente. 

De tuin is de ideale plek waar je lekker kunt zonnen, relaxen en dineren. Deze items mogen in elk geval niet in jouw lentetuin ontbreken: 

Een mooie tuintafel

Ontbijten, lunchen of borrelen wordt pas écht leuk op een mooie, grote tuintafel met een zonnige kleur. Vergeet grijs; ga voor helderblauw, lichtgeel of een warme, dieprode tint. 

Een parasol of zonnescherm

De zon is lekker, mits deze niet te fel schijnt. In dat geval is een parasol of zonnescherm ideaal. Plaats de parasol strategisch in je tuin, zodat je deze makkelijk kunt uitklappen; handig als ook de hond toe is aan een koel briesje. Zonneschermen komen in verschillende kleuren en maten. Kijk wat er bij jouw tuin past. 

Een knus hoekje

Naborrelen met vrienden of familie? Doe dat op een gezellig hoekje in de tuin. Plaats hier een leuke buitenbank en richt de plek in met een bijzettafel, kussentjes en wat accessoires. Genieten maar! 

Neem voor meer wooninspiratie een kijkje op de Facebookpagina van Rodi Wonen!