Kom tot leven in Bulthaup keukens

Wonen
Keuken is tegenwoordig het hart van je huis. (Beeld: Bulthaup)
Keuken is tegenwoordig het hart van je huis. (Beeld: Bulthaup)

In een Bulthaup keuken kom je tot leven! Je keuken is vandaag de dag zoveel meer dan alleen een plaats waar je kookt. Het is het hart van je huis. Deze bijzondere keukens maken van de plek waar je kookt, de plek waar je leeft.

In de drukte van alle dag is er steeds meer behoefte aan balans als tegenwicht aan de dagelijkse werkdruk. Dat doen we door meer tijd door te brengen met vrienden en familie, om tot rust te komen en aandacht te geven aan de dingen in je leven die er écht toe doen. 

Bijzonder

bulthaup wil daarvoor een fijne plek creëren. Eigenlijk is het doel van dit bedrijf altijd al geweest om het karakter en de levensomstandigheden van jou als gebruiker, te vertalen naar een keukenvormgeving die past bij jou als individu en de mensen om je heen. Voor het bedrijf staat daarom de zoektocht naar balans tussen vorm en functie centraal. bulthaup wi bijdragen aan de beleving van kleine en grote momenten, alledaags en heel bijzonder tegelijk. 

Slimme details 

Door intelligente minimalisering kunnen veel dingen in het leven vereenvoudigd en verbeterd worden. Dat is het principe achter de puristische, ergonomische vormgeving van de bulthaup b1. Een puristisch minimalistische keuken die zich onderscheidt door zijn ingetogen strakheid, met als achterliggend principe: een zorgvuldige vormgeving van elk detail en concentratie op de essentie. 

Meer wooninspiratie nodig? Kijk op vtwonendesignbeurs!