Bloempotten uitgelicht

Tuin
Prachtige bloempotten van Capi Holland. (Beeld: Capi Europe)
Prachtige bloempotten van Capi Holland. (Beeld: Capi Europe)

Hoe mooi kan een bloempot zijn? Wat dacht je van de collectie Made in Holland van Capi Holland? Ze hebben de look van ruwe natuursteen, maar zijn super lichtgewichten. Kijk, daar houden we van!

Deze bijzondere collectie wordt gemaakt in de Tilburgse fabriek van Capi Holland. De potten bestaan uit twee lagen. De buitenste laag is verkrijgbaar in verschillende texturen en kleuren. Zo vind je altijd een pot die bij je past. De binnenste laag is oranje en staat symbool voor Nederlandse productie. Deze (isolatie) laag beschermt de wortels van de plant tegen vorst in de winter en hitte in de zomer. Ook zijn de potten zo extra stevig; ze kunnen dus tegen een stootje. De potten kunnen zowel binnen als buiten staan. 

Duurzaam

Capi heeft een eigen, unieke manier van rotatiegieten ontwikkeld, waarmee tot wel 80% energie bespaard wordt ten opzichte van traditioneel rotatiegieten. Deze collectie is dus op een duurzame manier geproduceerd met gerecyclede materialen. Bovendien zijn alle potten uit deze fabriek 100% recyclebaar. En over duurzaam gesproken, je krijgt er een garantie bij van maar liefst tien jaar! 

Pottenkijkers checken www.capi-europe.com Meer wooninspiratie nodig? Kijk op vtwonendesignbeurs!