Slapen op z’n Scandinavisch

Wonen
Duurzaam, ademend, natuurlijk en zee smaakvol. (Beeld: Essenza)
Duurzaam, ademend, natuurlijk en zee smaakvol. (Beeld: Essenza) (Foto: )

Rust, licht en ruimte. De dekbedovertrekken Valka van MARC OPOLO zijn duurzaam, ademend, natuurlijk en hebben een Scandinavische touch. 

Het dekbedovertrek Valka van zuiver linnen geeft een natuurlijke uitstraling. Linnen is een natuurlijke stof die heel lang meegaat. Lekker duurzaam! Daarnaast heeft het materiaal als eigenschap dat het goed ademt, temperatuur regulerend en vriendelijk voor je huid is. En het voelt ook nog eens lekker soepel aan. Heerlijk materiaal om een hele nacht heerlijk onder te dromen. 

Zachtgroen

De dekbedovertrekken Valka zijn in verschillende bijzondere kleuren leverbaar, van zachtgroen tot indigo blauw. Alle kleuren zijn uit de natuur gegrepen en hebben zo’n urban casual uitstraling. Let ook op de bijzondere dubbele stiknaad langs de boorden. 

Make over?


Is je huis toe aan een make over? Check dan zeker de homecollectie van MARC O’POLO voor nog veel meer mooie producten. Het merk staat voor een urban lifestyle met hoge standaarden en een voorkeur voor natuurlijke materialen. Kijk voor de fraaie collectie op essenzahome.nl