Strakke vloer

Wonen
Gietvloer: strak, duurzaam en lekker warm.
Gietvloer: strak, duurzaam en lekker warm. (Foto: Motion gietvloeren)

Bij Motion Gietvloeren ben je verzekerd van een strakke vloer, keurig in iedere hoek gevloeid en esthetisch afgewerkt. Om de kwaliteit zo hoog mogelijk te krijgen, hebben ze ongeveer een week nodig om de vloer aan te brengen. 


DUURZAAM

Alle gietvloeren worden gemaakt van de allerbeste, duurzame materialen. Zonder chemicaliën, metalen of andere schadelijke stoffen. Dankzij een speciale lak is jouw gietvloer extra beschermd tegen slijtage.

LEKKER WARM

Een gietvloer is helemaal heerlijk in combinatie met vloerverwarming. De vloer is dun en daardoor is het rendement van de vloerverwarming hoog. Een gietvloer is trouwens in staat om snel de omgevingstemperatuur aan te nemen. Dat maakt h’m ook zonder vloerverwarming lekker warm en comfortabel. 

FUNCTIONEEL & MOOI

Of je nu kiest voor een gietvloer in de woonkamer, keuken of badkamer of als basis voor je kantoor of winkel: het is de ideale oplossing voor iedere ruimte. Hun vloeren zijn heel gebruik- en onderhoudsvriendelijk en in veel samenstellingen en in verschillende kleuren verkrijgbaar. De vloeren zijn strak, naadloos en hebben een dempende werking. Kies de stijl die bij je past en geniet van het comfort en gemak van een gietvloer.

Kijk voor meer inspiratie voor slim & duurzaam huis en andere eyecatchers op vtwonendesignbeurs!