Gezellig geroezemoes in de Grote Kerk

Algemeen
De opkomst was groot.
De opkomst was groot. (Foto: Barbara van Wijk)

Het doel van deze dag was: het doorbreken van het sociale isolement, verbinding maken en elkaar ontmoeten onder het genot van een kopje thee met gebak en ander lekkernijen. 

OOSTZAAN - In de afgelopen tijd van corona hebben veel oudere maar ook jonge mensen elkaar weinig ontmoet en zijn er veel activiteiten stil gelegd. Daarom organiseerde WelzijnWonenPlus samen met het Oranjefonds vandaag op de nationale dag van ‘Nederland Doet’ in de Grote Kerk een gezellige high tea, die mede dankzij de inzet van veel vrijwilligers een groot succes genoemd kan worden. 

Dat is goed geslaagd. Meer dan vijftig personen namen deel aan deze meeting, waardoor het een gezellig geroezemoes in de kerk werd. Er werd niet alleen thee geschonken, er werd ook gesmuld van allerlei grotendeels door de vrijwilligers gebakken koek en taart. 

De opzet was om met name mensen die dit verzetje goed kunnen gebruiken, een fijne middag te bezorgen. En zo werden tal van Oostzaners verrast met een uitnodiging voor deze high tea, die de aanwezigen gratis werd aangeboden. 

De organisatie bedankt de vele vrijwilligers voor hun mooie werk en kijkt mede dankzij hen terug op een fantastische middag.

Barbara van Wijk