Oostzaanse modellen op flyer Lishof

Algemeen
Oostzaanse modellen
Oostzaanse modellen (Foto: Pim Beudeker)

Eenmaal aangekomen eerst langs de visagiste voor haar en make-up. Nu was het wachten op de fotograaf en het werd toch wel een beetje spannend allemaal. Er werd in een dagbestedingsruimte een setting geschetst zoals het er bij de inloop van de Lishof ook aan toegaat. Ze mochten gewoon een spelletje spelen met een kopje koffie erbij, buiten bloemschikken, schilderen, maar vooral veel lachen. De complimenten vlogen om hun oren over hoe knap ze wel niet waren. Achteraf was het enorm genieten en zo moeilijk was het helemaal niet, dat model zijn. 

OOSTZAAN - Ergens in de tijd dat de corona nog de wereld in zijn greep had, stapten twee knappe, Oostzaanse dames in de auto voor een heuse fotoshoot in Zaandam. Nog nooit eerder hadden deze jongedames dit mee mogen maken.

Uiteindelijk heeft deze dag prachtige plaatjes opgeleverd en nu eindelijk, als corona in bedwang lijkt en er weer ruimte is om de inloop uit te breiden, zijn de flyers klaar en mogen deze modellen met heel Oostzaan gedeeld worden. 

De inloop wordt samen met de gemeente Oostzaan georganiseerd door de medewerkers van de dagbesteding. Het is bedoeld voor alle alleen thuiswonende senioren van Oostzaan die behoefte hebben aan een samenzijn met andere senioren. Ze kunnen komen wanneer ze willen en alles is bespreekbaar. 

De inloop is geopend op woensdag en zondag van 14.00 tot 19.00. De ingang bevindt zich naast de hoofdingang van de Lishof. 

Pim Beudeker