Zittend vanaf links Annet Schrander, Astrid Schouten en Bianca Kortekaas, staand Marion Zeilstra (links) en Ria Bisseling.
Zittend vanaf links Annet Schrander, Astrid Schouten en Bianca Kortekaas, staand Marion Zeilstra (links) en Ria Bisseling. (Foto: Barbara van Wijk )

Kleurrijke expositie SOK

Algemeen

Een brede expositie van de SOK behoort tot de jaarlijkse traditie. Twaalf kunstenaars, allen SOK-leden en twee gasten, presenteren de kunstwerken waarmee zij zich hebben beziggehouden de afgelopen periode. Zoals elk jaar ook nu weer een veelheid aan kunstwerken en een verscheidenheid aan categorieën: Glaskunst, Keramiek, Aquarel, Acryl, Mixed Media, Viltkunst, Hoeden, Beelden en Grafiek. Een zeer afwisselende kleurrijke expositie dus. 

OOSTZAAN - Wat maakt een woonplaats fijn om te wonen? De levendigheid! Als er iets moois wordt georganiseerd voor de inwoners, cultuur, muziek, sport, noem maar op. Oostzaan heeft wat dát betreft geen klagen. Oostzaan bruist. Het dorp is begunstigd met veel actieve verenigingen en inwoners, die van tijd tot tijd van zich laten horen. Dit keer vragen de Samenwerkende Oostzaanse Kunstenaars (SOK) de aandacht voor de expositie, die zij gezamenlijk gaan houden van 18 mei tot 28 juni in het Atrium en op de galerij van De KunstGreep. 

Afgelopen jaren hebben geleerd dat er veel belangstelling is voor de persoonlijke rondleidingen langs de kunstwerken. Ook de kunstenaars vinden het leuk om hun creaties nader toe te lichten en bieden dus ook nu weer deze gelegenheid en wel op 21 mei van 12.00 tot 16.00 uur. Aanmelden is gewenst: sok-oostzaan@gmail.com zodat de groepjes verdeeld kunnen worden over de middag. De entree is gratis. 

Deze expositie wordt afgesloten met een grote atelierroute op zaterdag 25 en zondag 26 juni van 13.00 tot 18.00 uur. Informatie daarover volgt later in deze krant.

Afbeelding
Diamanten jubileum: 60 jaar samen Algemeen 1 jul, 15:40
Afbeelding
De Koeman Express vaart rond Algemeen 1 jul, 14:24
Afbeelding
Excuses provincie Noord-Holland voor slavernijverleden Algemeen 1 jul, 14:05
Afbeelding
Provincie investeert 1,5 miljoen euro in ’slimme oplossingen om elektriciteitsnet te ontlasten Algemeen 29 jun, 12:28
Afbeelding
‘We zijn met stomheid geslagen door zoveel onrecht’ Algemeen 28 jun, 21:03
Afbeelding
Vraag vóór 1 september huur- of zorgtoeslag aan Algemeen 28 jun, 10:26
Afbeelding
Gemeente Oostzaan: ‘Geen vandalisme op begraafplaats’ Algemeen 28 jun, 08:55
Afbeelding
Negentig jaar dé club van Oostzaan Algemeen 27 jun, 11:05
Afbeelding
Opgegroeid tussen groente en fruit Algemeen 27 jun, 10:11
Afbeelding
Atelierroute in Oostzaan trekt veel publiek Algemeen 27 jun, 09:19
Afbeelding
Column Marcel van Stigt: Dolen door het duister Algemeen 25 jun, 10:48
Afbeelding
Complimenten voor Daan en Lucas Algemeen 23 jun, 14:51
Afbeelding
1,5 miljoen voor verduurzamen culturele instellingen Duurzaam 23 jun, 12:46
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Oostzaan

Op Rodi Oostzaan volg je het laatste nieuws uit Oostzaan. Rodi Oostzaan informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Oostzaan

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Oostzaan in je mailbox.