Turnjongens DEV in de prijzen

Algemeen
Afbeelding
(Foto: )

OOSTZAAN - De tweede turnwedstrijd voor de jongens van DEV Oostzaan, in sporthal De Beuk in Purmerend, is naar tevredenheid verlopen. De jongens lieten zien dat ze sinds de vorige wedstrijd hard getraind hebben om zichzelf te verbeteren. Er werden mooie salto’s gedaan, maar ook heel knappe flanken op de paddenstoel.

Deze wedstrijd ging Milan Onrust er met de gouden medaille vandoor in de instap niveau 2. Hij behaalde een totaal van 84 punten. Daarachter op een gedeelde tweede plaats stonden Otis Wolff en Jahnoa Sarijoen met 81,6 punten. Derde werd Hidde Neeft van LH. 

In de instap 1 werd Joppe Broers eerste met 85,8 punten, tweede Joey Bakker met 79,2 punten en gedeeld derde met 77,80 werden Louie Vrolijk en Alex van Veen.

Bij de Pupil C1 werd Wesley Tijmes eerste met 89,90, tweede werd Meez Wals en een derde plaats met 79,60 punten was voor Wesley Geers. Bij de pupil C2 werd Boan eerste met 83,6 punten.

In de Jeugd 1 deed één deelnemer mee, Sam. Hij werd dan ook eerste met heel mooie oefeningen en een puntentotaal van 88.. 

De eerstvolgende wedstrijd voor de jongens zijn de clubkampioenschappen op zondag 26 juni. De locatie voor deze wedstrijd is sporthal Oostzaan.