Geslaagd Open Huis SamenMeer

Algemeen
Diverse kraampjes binnen.
Diverse kraampjes binnen. (Foto: Aangeleverd)

LANDSMEER - Veel mensen wisten de weg naar de Dr. M.L. Kingstraat te vinden. Al vanaf 12 uur was het gezellig druk. Tijdens het Open Huis kon men kennis maken met het aanbod van SamenMeer. 

Er konden korte lessen T’ai Chi en Ouderengym worden gevolgd. In de grote zaal werd samen met Welzijn WonenPlus de ‘Samen Leuke Dingen Doen’ markt georganiseerd. Tijdens deze markt kon men op zoek gaan naar mensen met dezelfde interesse. Je kon een praatje maken of een oproepje plaatsen om samen iets te ondernemen.

In de hal waren kraampjes van diverse organisaties uit het dorp: Welzijn WonenPlus, Het Wapen van Landsmeer, Stichting Nabuurschap en Resto VanHarte en de Vrijwilligerscentrale. Medewerkers van het Middelpunt stonden klaar om antwoord te geven op WMO-gerelateerde vragen en bij de stand van het programma Doortrappen werden gesprekken gevoerd over veilig fietsen als je ouder wordt. 

Meer informatie over activiteiten bij SamenMeer zijn te lezen op de website www.samenmeerlandsmeer.nl. Bellen kan ook: 020 – 482 41 90.