Scotel-team draagt met € 5133,00 bij aan kankeronderzoek

Algemeen
Wat een resultaat!
Wat een resultaat! (Foto: Aangeleverd)

OOSTZAAN/ALMERE - Zaterdag 1 oktober was het dan zo ver: The Ride for the Roses. Het Scotel-Oostzaan Team vertrok al vroeg op weg naar Almere. Startplek was het Floriade-terrein. De deelnemers voor de 100 kilometer moesten zich om 8.30 uur melden en gingen om 9.45 uur van start. Voor de start klonk, als traditionele opening, met het lied ‘The Rose’, deze keer prachtig live gezongen door Berget Lewis. Op dat moment stroomden bij velen de tranen, en groeide het bewustzijn waarvoor de tocht is bedoeld: de strijd tegen kanker

Er was heel veel regen voorspeld, maar gelukkig viel dit erg mee. Carla Schot: “Eén bui bij de honderd kilometer, en bij de vijftig kilometer geen druppel regen gehad. Je zou bijna denken dat dit vanaf boven zo gestuurd was. Bij de rustpost van KWF werden we voorzien van heerlijke versnaperingen en werden er kaarsjes aangestoken.” 

Alle Scotel-teamers kwamen weer veilig aan bij de finish en ontvingen een speldje en roos. Het voorlopige eindbedrag werd bekendgemaakt; € 253.085,15. In dit bedrag zit het eindbedrag van het Scotel-team verwerkt € 5133,00. “Een waanzinnig bedrag. De statiegeldpilaar bij Albert Heijn was op vrijdag geleegd en dat leverde € 159,45 op. Op naar Ride 23. Die gaat in Aalsmeer plaatsvinden. Wij bedanken iedereen die heeft meegewerkt om dit bedrag bij elkaar te krijgen.” 

Het Scotel-team. Vanaf links: Dirk, Ton, Corina, Rob, Cecilia, Carla, Sylvia, Peter en Lilian.