Concordia Oostzaan opent nieuw muziekseizoen

Nieuws

OOSTZAAN - De muzieklessen en orkest repetities bij Concordia zijn weer van start gegaan. En de docenten zijn er weer klaar voor. Vind je het leuk om een instrument te spelen en lid te worden, of wil je vrijwilliger zijn bij diverse activiteiten? Bezoek dan onze website www.concordia-oostzaan.nl/muziekopleiding of stuur een e-mail naar info@concordia-oostzaan.nl
De muzikanten gaan zich voorbereiden op een aantal mooie concerten die voor het najaar en de winter op het programma staan. Zo wacht zaterdag 2 november een optreden in Sassenheim tijdens het Sastival festival. Zaterdag 9 november verzorgt harmonieorkest Concordia in samenwerking met het fanfareorkest van Emergo en Backum Brass een spetterend najaarsconcert in Theater de KunstGreep in Oostzaan. In december wordt er traditiegetrouw een Kerstconcert in de Grote Kerk te Oostzaan gegeven.
Muziekvereniging Concordia is begonnen aan haar 111e verenigingsjaar. In verband met het 110 jarig jubileum heeft er tot nu toe een variëteit aan activiteiten plaatsgevonden. In maart werd hun jubileum op het kerkplein in Oostzaan bekroond met een stoelendans en flashmob i.s.m. het koor van Belcanto. In april verzorgde zij een jubileumconcert in samenwerking met het ensemble Mihai Scarlat. En in mei gaven zij op uitnodiging van de Koninklijke Harmonie Vermaak na Arbeid, een concert op de Grote Markt in Brugge. Tevens lieten zij van zich horen op de kinderboekenmarkt Zaanse Schans en tijdens het Twiske Jeugdfestival.