Jong en oud vieren in Oostzaan samen Luilak

Nieuws
Ook de organisatie staat straks vroeg op. Vanaf links: Lonneke van Soest, Stanley Dech en Debby van Ingen.
Ook de organisatie staat straks vroeg op. Vanaf links: Lonneke van Soest, Stanley Dech en Debby van Ingen. (Foto: aangeleverd)

OOSTZAAN - Jong- en oud-Oostzaners komen op zaterdag 27 mei bij elkaar voor het Luilakontbijt. Samen Luilak vieren in plaats van jong tegen oud. 

De jongeren van Oostzaan zetten hun beste beentje voor om het de ouderen naar de zin te maken. Ze gaan de kerk inrichten, broodjes smeren, tafels regelen en feestelijk dekken. Kortom: ze gaan echt hun best doen om er iets leuks van te maken. En de ouderen? Die hoeven alleen maar naar de kerk te komen. Ga lekker zitten en geniet van de jongeren die druk zijn met het verwennen van de aanwezigen. 

Het wordt dit jaar niet zomaar een ontbijtje. Nee, het wordt een ontbijt-dansant! Als de broodjes op zijn, kunnen de voetjes van de vloer. Wel wat ongebruikelijk voor een soort ‘Bal Na’ op dit vroege uur, maar als Danny de Koning en Gerrie Brugman, onze plaatselijke zangers, voor de muziek gaan zorgen, dan komen de beentjes vanzelf los. Beide Oostzaanse zangers staan garant voor een fantastische muzikale noot en wat is er leuker dan een Luilakfeest zo vrolijk te beginnen? 

Er zijn nog plaatsen beschikbaar, de gesponsorde prijs bedraag € 1,00 per persoon met dank aan de gemeente Oostzaan en een aantal Oostzaanse bedrijven. Meld je snel aan, want op is op en vol is vol. Stuur een mailtje via de website https://grotekerkontmoetoostzaan.nl/evenement/luilakontbijt-2023/ 

Barbara van Wijk