Geslaagd schoolkamp mede dankzij Dirk van den Broek

Nieuws
Een compleet ontbijt met dank aan Dirk van den Broek.
Een compleet ontbijt met dank aan Dirk van den Broek. (Foto: Aangeleverd)

OOSTZAAN - Dirk van den Broek heeft een sympathiek gebaar gemaakt. De supermarkt in Oostzaan heeft tijdens het jaarlijkse kamp van De Korenaar het ontbijt gesponsord.

Groep 7 van De Korenaar vertrok maandag 22 mei op de fiets naar de vaste kamplocatie Scouting Raboes in Laren en groep 8 volgde op woensdag 24 mei. 

“Ook wij als school ervaren dat het lastiger wordt om een geweldig kamp te organiseren met het budget dat we hebben”, aldus een betrokkenen. “We willen natuurlijk dezelfde leuke activiteiten kunnen bieden die we andere jaren ook deden met de leerlingen die hen voor zijn gegaan.”

Ouders wilden zich hier hard voor maken. Eén van hen heeft de stoute schoenen aangetrokken en Marc de Meij, manager van Dirk van den Broek, benaderd. “Tot onze grote vreugde was deze bereid om voor honderdtien personen het ontbijt te sponsoren. De leerlingen van groep 7 en 8 en de begeleiding hebben alle dagen van een heerlijk ontbijt kunnen genieten, inclusief gebakken eitje. Namens de leerlingen en leerkrachten willen we Dirk van den Broek hiervoor bedanken.”