Loop mee met Gezond Natuur Wandeling

Nieuws
De wandelingen zijn begonnen.
De wandelingen zijn begonnen. (Foto: Aangeleverd)

TUINDORP OOSTZAAN/MOLENWIJK - De Gezond Natuur Wandeling begint op maandag 2 oktober met een tocht van een uur in Tuindorp Oostzaan en de Molenwijk. Vertrek: om 10.15 uur vanaf het Twiskehuis. 

Buurtgenoten leren kennen, de natuur in én bewegen: dat is waar de gratis wandelingen van Stichting Gezond Natuur Wandelen om draaien. Ze organiseert gezellige natuurwandelingen waar de deelnemers in een rustig tempo een frisse neus halen in het gezelschap van hun buurtgenoten. Nieuwsgierig? 

Tijdens de wandeling wordt meer verteld over Stichting Gezond Natuur Wandelen en kan men direct meewandelen. Meedoen is gratis. Het is de ideale manier om kennis te maken met de natuurwandelingen. Deze vinden elke eerste en derde maandag van de maand plaats. Gezellig, groen en gezond. 

Wandelbegeleiders wijzen de weg en vertellen weetjes over de natuur. Na afloop wordt er koffie en thee geserveerd in het Twiskehuis. Startlocatie: Twiskehuis, Watermanstraat 2, 1033 ET Amsterdam. Aanmelden of vragen: greenelements2013@gmail.com. Zie ook www.gezondnatuurwandelen.nl