Douwe Egberts Puntenactie voor Voedselbank Zaanstreek

Nieuws
Lever je punten in voor het goede doel.
Lever je punten in voor het goede doel. (Foto: aangeleverd)

ZAANSTREEK - LIONS Club De Banne Zaanstreek komt weer in actie voor de Voedselbank Zaanstreek. De komende weken kun je Douwe Egberts punten inleveren bij de diverse inzamelpunten in de Zaanstreek, Wormerland en Oostzaan. In meerdere supermarkten bij onder andere de Dekamarkt, Albert Heijn, Plus, Jumbo en Vomar staat bij de ingang een herkenbare inzameldoos waar de punten ingeleverd kunnen worden.

Het totaal aan opgehaalde waardepunten wordt omgezet in pakken DE-koffie voor de Voedselbank Zaanstreek. Begin dit jaar leverde dat meer dan 2000 pakken koffie op. Voor veel mensen zijn het moeilijke tijden. Veel gezinnen leven onder de armoedegrens. Gelukkig worden vele gezinnen wekelijks ondersteund door een voedselpakket van de Voedselbank. Koffie is daarbij een zeer welkom en ook luxe artikel. Want je gunt toch iedereen een lekker bakkie koffie? Bij veel mensen blijven vaak de DE-punten ongebruikt in de keukenlade liggen. Een mooi moment om eens flink op te ruimen en je punten te doneren.

DE-inzameldozen

De DE-inzameldozen staan de gehele maand december en in de eerste week van januari in een groot aantal supermarkten in de regio.