Scotel Team goed voor bijna € 200.000,00

Sport
Het Scotel Team.
Het Scotel Team. (Foto: Aangeleverd)

OOSTZAAN - Het Scotel Team heeft vandaag in Aalsmeer weer deelgenomen aan de Ride for the Roses, een jaarlijks fietsevenement voor het KWF. Dit jaar vanwege blessures een klein team, maar met splinternieuwe shirts fietsten Corina Toet, Ton Artmanni, Michael de Ruijter en Dirk Schot met gemak de route van honderd kilometer. Een pluspunt was dat de zon volop scheen. En het resultaat mag er ook zijn: het voorlopig totale eindbedrag is € 199.178,00. 

Het Scotel Team koos deze keer voor de officiële shirts van de Ride, met veel dank aan de sponsors die dit mogelijk maakten: Primera Osdorpplein en Used Products Franchise.

Grote dank van het team aan iedereen die doneerde en meedeed met de speciale acties: Rozen, Moederdag en Paastakken bij Yvonne van Leeuwen, Meat by Moon vleeswaren- en grillworstactie, taart- en koekenactie van Ton, statiegeld en wenskaarten van Corrie van Prooijen bij Albert Heijn Klaverweide. 

Het heeft het  bedrag van totaal € 5.045,00 opgeleverd en dit draagt bij aan het voorlopig totale eindbedrag van €  199.178,00. Carla Schot: “In deze voor veel mensen moeilijke financiële tijden is het bijzonder en hartverwarmend dat wij met ons team elk jaar zoveel steun en geld bij elkaar krijgen. We hopen volgend jaar weer een beroep op je te mogen doen. Geld voor onderzoek blijft hard nodig. Op dit moment krijgt één op de twee mensen met kanker te maken, worden er veel mensen beter maar zijn er nog heel veel mensen die de strijd niet winnen.”

Alsnog een donatie doen? Benieuwd waar het geld van deze Ride naartoe gaat? Ga naar www.RidefortheRoses.nl en bekijk de actiepagina van het Scotel Team. 

Volgend jaar is de Ride weer in Aalsmeer. Voor info: Carla Schot, 06-51342418.