Sjoemelavond op de tennisvereniging

Sport
Alle kinderen tussen 5 en 17 jaar zijn welkom.
Alle kinderen tussen 5 en 17 jaar zijn welkom. (Foto: aangeleverd)

OOSTZAAN -Waarom sjoemelavond? Sjoemelen is eigenlijk vals spelen, maar dáár is geen sprake van. Integendeel, ze doen alleen aan ‘fair play’ en dát wordt elke eerste vrijdagavond van de maand ‘gevierd’. Dan zijn de kinderen van Oostzaan tussen 5 en 17 jaar uitgenodigd, of ze lid van de club zijn of niet. Op vrijdagavond 1 december is er een sjoemelavond op de vereniging ‘t Twiste.

Barbara van Wijk 

Wat gebeurt er op de sjoemelavond? De kinderen worden daar in contact gebracht met het tennisspel. Er is een ballenkanon, er zijn rackets en ballen, er zijn mensen die het spel uitleggen en je zult zien hoe leuk het is om die bal keurig in één keer over het net te slaan. 

Maar laten we het feest niet vergeten dat losbarst na al die keurig gemikte ballen. In het feestelijk aangeklede clubgebouw wordt het altijd heel gezellig, met muziek, rumoer, hapjes en drankjes. Vaders en moeders mogen mee komen. Er wordt Sinterklaasavond gevierd met heuse tennispieten, die met elkaar een beetje mal doen. Doen jullie mee? Kom dan naar de Tennisclub ’t Twiske. Zet je PlayStation die avond maar uit. Kom en doe mee, laat je niet weerhouden als je niet kunt tennissen, iedereen heeft het moeten leren, zelfs de grote kampioenen.

Je hoeft geen entree te betalen, het feest is op 1 december en duurt van 19.00 uur tot 21.00 uur. Parkeerruimte voldoende.