Genieten van Kerstsfeer in Aartswoud

Algemeen
Aartswoud is gericht op Kerstmis.
Aartswoud is gericht op Kerstmis. (Foto: Hanneke de Boer)

Liefhebbers van Kerstmis kunnen in het weekend van 11 en 12 december tussen 10.00 uur en 17.00 uur volop genieten van Kerstsfeer in Aartswoud. 

Deze tijd vol maatregelen en beperkingen vraagt om een extra gezellig huis en om dit te realiseren is iedereen daar op de juiste plek. Deelnemers, verspreid door het mooie Westfriese lintdorp, bieden een veelheid aan kerstdecoraties, kunst en curiosa aan. Kerstbomen en -stukken, oliebollen, kaarten, lekkernijen en creaties van allerlei materialen worden aangeboden voor huis, tuin, mens en dier. Voor de lekkere trek kan men in café de Stompe Toren terecht of bij het Rundveemuseum, waar de geur van lekkere koffie en versgebakken appeltaart gasten tegemoet komen. Het kersttreintje rijdt op zaterdag en zondag tussen 12.00 uur en 17.00 uur langs de diverse locaties, waar bezoekers tegen een kleine vergoeding overal kunnen in- en uitstappen. 

Houd www.kerstsfeeraartswoud.nl en Facebook in de gaten voor de deelnemende adressen en extra informatie. Rekening houdend met elkaar en de maatregelen die nu gelden, kan men er samen een sfeervol en gezellig weekend van maken.

Hopelijk is er tijdens Kerstsfeer in Aartswoud sneeuw gevallen.