Doe mee met de Online DorpsQuiz van Opmeer/Spanbroek

Algemeen
Komt de vraag wanneer het voor het laatst gesneeuwd heeft in Spanbroek ook aan bod?
Komt de vraag wanneer het voor het laatst gesneeuwd heeft in Spanbroek ook aan bod? (Foto: Bart Agterberg, Opmeer)

De Gemeenschapveiling vindt zaterdag 12 maart niet plaats, maar omdat velen deze avond wel hebben vrij gehouden organiseert stichting De Gemeenschapsveiling de allereerste Online DorpsQuiz.

De quiz wordt verzorgd in samenwerking met de mannen van Quiz Events QBWUA. Wie meedoet beantwoord vanaf 20.00 uur vragen over Spanbroek en Opmeer, de deelnemende verenigingen Gemeenschapsveiling 2022 en algemene vragen. Iedereen kan meedoen: zij die Spanbroek en Opmeer goed denken te kennen of zij die de dorpen wil leren kennen.

Deelnemers strijden om de eer, maar ook om prachtige veiling-gerelateerde prijzen. Stel een team samen die gezellig thuis op de bank meespeelt.

Aanmelden kan tot 12 maart 19.59 uur via het aanmeldformulier op www.degemeenschapsveiling.nl, www.quizevents.nl en Facebook: De Gemeenschapsveiling. Scan de QR-code om in te schrijven.

Let op: inschrijven is ‘met kans op premie’. Bij ieder 12e team dat zich aanmeldt wordt zaterdagmiddag 12 maart een pakket thuisbezorgd waarmee het spelen van de DorpsQuiz nog leuker wordt.

Voor meer informatie: volg de website en Facebook van De Gemeenschapsveiling.