Geslaagd turntoernooi voor Mara Slippens en Linde Wagenaar

Algemeen
Team Cup mixteams podium met Mara Slippens en Shane IJlstra-Groen.
Team Cup mixteams podium met Mara Slippens en Shane IJlstra-Groen. (Foto: aangeleverd)

De TopTurnen West Team Cup werd zaterdag 19 november voor de zesde keer gehouden Dit jaar was de wedstijd verdeeld over een ochtendprogramma waar de youngsters individueel en met hun team deelnamen en waar in het middagprogramma mixteams van jeugd, junioren en senioren uitkwamen.

Onder het genot van het enthousiaste, en in grote getalen meegekomen, publiek straalden de youngsters van de acht deelnemende teams van oor tot oor. Het team uit het Belgische Amel won de teamwedstrijd nipt voor het mix team van Dynamo Roosendaal/ TopTurnen West met daarin Samantha Rik (Sijbekarspel) en Linde Wagenaar (Spanbroek). Het team van TopTurnen West met Rosa Tromp (Medemblik), Zoë en Lizzy van der Velden (Zwaag) eindigde op plek 5 in de ranking, waarbij Rosa de hoogste trede beklom voor het toestel balk.

Mixteams middag

Bij het middagprogramma waren de turnsters (jeugd, junioren en senioren) van de deelnemende verenigingen gemixt. Het mixteam met daarin Mara Slippens (Spanbroek) won de wedstrijd voor het team met Shane Ijlstra-Groen (Hoorn). Nu het wedstrijdseizoen steeds dichterbij komt, was het voor de turnsters van TopTurnen West een goed meetmoment richting het komend seizoen.

Team Cup youngsters podium met Samantha Rik en Linde Wagenaar.
Rosa Tromp winnaar balk.