Bijeenkomst ‘Westfriesland en Duurzaamheid’ in Wognum

Algemeen
Afbeelding
Foto: aangeleverd

WOGNUM - Grootouders, jongeren, energiecoaches, voedselbosbeheerders en andere betrokken inwoners van Westfriesland die zich inzetten voor het klimaat, duurzaamheid en biodiversiteit komen woensdag 25 januari om 19.30 uur bijeen in het gemeentehuis van Medemblik in Wognum om de krachten te bundelen.

Eerst wordt samen gekeken waar het startpunt ligt: wat gebeurt er allemaal al in Westfriesland? Om dit punt te bepalen komen onder meer Sigrid van der Valk van de gemeente Medemblik en Gine Nicolai van de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord presenteren over onderwerpen als energiebesparing, klimaatadaptatie en duurzame energie in Westfriesland.

Aansluitend gaat de groep met elkaar in gesprek om een antwoord te vinden op vervolgvragen als: wat kan er beter? Wat kan ik bijdragen? Waar liggen nog kansen? Hoe kunnen we elkaar versterken? Door kennis te vergroten en samen te werken komen we verder. 

Ben je ook actief voor onze leefomgeving en ben je enthousiast geworden om deel te nemen aan deze bijeenkomst? Meld je dan aan via: grootoudersklimaatwf@gmail.com .