Reünie vijftig jaar basisschool de Adelaar in Hoogwoud

Algemeen
Wie heeft zijn schooljaren op de Adelaar doorgebracht?
Wie heeft zijn schooljaren op de Adelaar doorgebracht? (Foto: aangeleverd)

OBS De Adelaar in Hoogwoud bestaat vijftig jaar. Deze bijzondere mijlpaal moet natuurlijk gevierd worden! Zo staat onder andere een grote reünie voor oud-leerlingen en medewerkers op het programma, welke plaatsvindt op zaterdag 13 mei. 

Het schoolgebouw aan de Burgemeester Heymansstraat is die dag tussen 17.00 en 22.00 uur geopend en voor catering wordt gezorgd. Dit is meteen je laatste kans om het huidige schoolgebouw nog eens te bekijken, want dit wordt binnen een paar jaar gesloopt.

Tijdens het eten, de koffie met gebak of de borrel is er genoeg tijd om uitgebreid bij te praten en herinneringen op te halen met oude vrienden, vriendinnen en leerkrachten.

De organisatie kan hulp gebruiken bij het terugvinden van zoveel mogelijk Adelaar-leerlingen, dus vertel het zoveel mogelijk verder om van deze reünie een groot succes te maken. 

Meld je aan

Aanmelden kan door een mail te sturen naar reunie50jaaradelaar@outlook.com. Vermeld daarbij je voor- en (meisjes)achternaam en het jaartal dat je van school ging. Je kunt ervoor kiezen om de hele avond aanwezig te zijn inclusief eten (kosten 30 euro), of vanaf 19.00 uur (kosten 15 euro).

De opgave is definitief als het bedrag is bijgeschreven op bankrekening NL25 RABO 03507 12514 t.n.v. Ouderraad OBS de Adelaar. 


Volg op Facebook de pagina ‘Reünie 50 jaar Adelaar’ voor het laatste nieuws en zie wie er nog meer aanwezig zijn.  

De organisatie heeft er ontzettend veel zin in en bruist van enthousiasme. Aarzel niet, speur al je oud-schoolgenoten op en meld je snel aan!