Hella van der Wijst en David Heijmans.
Hella van der Wijst en David Heijmans. (Foto: aangeleverd)

Geert Schipper en Lida Berkhout-Konijn te gast in Liefde & Kracht

vrijdag 7 oktober 2022 20:00

Monique Bankras en Marjon van Baar, beiden werkzaam in de wereld van afscheid, willen in deze veranderende wereld een glimlach op gezichten laten verschijnen met de voorstelling Liefde & Kracht met Hella van der Wijst en David Heijmans. Het programma is een fijne mix van mooie verhalen, goede gesprekken om de keukentafel en vooral ook een vrolijke noot. Het thema is: De wereld verandert. We zullen er mee moeten dealen!’ Maar… hoe doe je dat? Te gast zijn triatlonatleet Geert Schipper en lokaal politica Lida Berkhout-Konijn.

Kaarten reserveren à 13,50 euro via www.kerkhuys.nl 

Locatie

  • 't Kerkhuys

    Spanbroekerweg 37
    1715GH Spanbroek