De natuurgids van Landschap Noord-Holland neemt je mee voor een wandeling van ongeveer anderhalf uur naar de Weelpolder, vanaf het museum.
De natuurgids van Landschap Noord-Holland neemt je mee voor een wandeling van ongeveer anderhalf uur naar de Weelpolder, vanaf het museum. (Foto: aangeleverd)

Wandeling naar Weelpolder en bezoek aan Rundveemuseum in Aartswoud

zaterdag 20 april 2024 13:30 tot 15:30

Landschap Noord-Holland en Rundveemuseum Aat Gootes in Aartswoud hebben de handen ineengeslagen voor een gezamenlijke excursie. De excursie begint met een wandeling naar de Weelpolder, ten noorden van Aartswoud en onderdeel van de provinciale ecologische hoofdstructuur. Na de wandeling is er alle tijd voor een bezoek aan het museum. Er zijn twee aanvangstijden, zaterdag 20 april om 11.00 uur en 13.30 uur. Graag reserveren. Het is niet mogelijk om ter plekke aan te sluiten. Meer informatie en reserveren via www.gaatumee.nl.

Locatie