Kaarten reserveren voor het nieuw seizoen Theaterkerk Wadway

Cultuur
Theaterkerk Wadway.
Theaterkerk Wadway. (Foto: aangeleverd)

De brochure voor het nieuwe seizoen van de Theaterkerk Wadway rolde onlangs van de pers. Daarin staat jeugdtheater, muziek- en muziektheater, dans maar vooral véél cabaretvoorstellingen. Een seizoen waarin het publiek en artiest en elkaar weer live kunnen ontmoeten en samen mooie theateravonden beleven.

Inmiddels is de lang gekoesterde wens om Theaterkerk Wadway te voorzien van een grotere foyer werkelijkheid geworden. Deze foyer biedt meer mogelijkheden voor een kopje koffie in de pauze, maar vooral om na een voorstelling nog even gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Het theater biedt graag beginnende theatermakers een podium om vlieguren te maken en het enthousiaste publiek van Wadway te leren kennen. Bezoekers zien daardoor veelbelovende theatermakers, die wellicht over enkele jaren niet meer weg te denken zijn. Ook bekende namen komen langs als Javier Guzman, Mylou Frencken, Kasper van Kooten, Benja Bruining, Esther Groenenberg en band, Vincent Bijlo, Elke Vierveijzer, Debbie Petter, Quatro Ventos, Sjaak Bral en niet te vergeten The Bluebettes.

Kaartjes reserveren voor de diverse voorstellingen is al mogelijk. Dat kan online via de website. Maar ook telefonisch reserveren is mogelijk via de 24-uurs reserveringslijn 06-38064015. Dit kan vanaf één maand voor de voorstelling.

Het programma, van september 2022 tot begin mei 2023, is vinden op www.theaterkerkwadway.nl