Kermis Opmeer 2023: dit staat op de planning!

Uitgaan
De kermis in Opmeer komt er weer aan!
De kermis in Opmeer komt er weer aan! (Foto: rodi.nl)

OPMEER - De kermis is vanaf vrijdag 19 mei 2023 weer terug in Opmeer! Op de Paardenmarkt worden allerlei attracties en kraampjes opgezet om er weer een geweldige kermis van te maken. In dit artikel vind je alle informatie over Kermis Opmeer 2023.

Kermis Opmeer 2023

Van 19 tot en met 22 mei 2023 is het weer tijd voor kermis Opmeer! Dit vierdaagse feest biedt amusement voor jong en oud, met een grote verscheidenheid aan attracties, spellen en lekkernijen. Bezoekers kunnen genieten van traditionele kermisattracties, zoals botsauto’s, draaimolens en een spookhuis, maar ook van moderne thrill rides en games. De kermis heeft ook verschillende eetkraampjes en natuurlijk is er een grote KermisTent in Opmeer waar het feest pas echt gaat beginnen!

Alle Kermissen in de Gemeente Opmeer

In de gemeente Opmeer zijn liefst 7 verschillende kermissen:

 Kermis Opmeer attracties

Ook in 2023 komen er weer te gekke attracties naar Opmeer! Zo kun je genieten van een rondje in de Zweef, maar ook van bijvoorbeeld de botsauto’s of de Swing Bob. De kans bestaat dat er zelfs een grote glijbaan aanwezig is en een reuzenrad! Bekijk de video hieronder voor de attracties op kermis Opmeer 2021. De definitieve attractielijst is nog niet bekend, maar zo krijg je in ieder geval een goede impressie!


Kermis Opmeer openingstijden

Vaak kun je de kermis in Opmeer betreden vanaf 12:00 uur. De kermis zal doorgaan tot in de avond, waarna de echte feestbeesten doorgaan in de KermisTent Opmeer.

KermisTent Opmeer 2023

Tijdens kermis Opmeer kun je de KermisTent niet missen! Van 19 tot en met 22 mei staat deze tent bol van de feestelijke activiteiten. Kaarten voor het evenement zijn te koop voor €19,29 per stuk, maar op vrijdag kun je vanaf 16:00 uur gratis naar binnen. Op zaterdag begint het feest om 20:00 uur en op zondag en maandag weer vanaf 16:00 uur. De line-up van artiesten is indrukwekkend met onder andere De Zingende Barmannen, DJ Skip, Team Rush Hour, Rene Karst (Atje voor de sfeer) en Jazzalike. Of je nu van feestmuziek, live muziek of DJ’s houdt, er is voor elk wat wils in de kermistent van Opmeer.

Kaarten kun je hier kopen! | Meer informatie vind je hier.