Masterplayconcert in Hoogwoud

Nieuws
De Masterplay is een uitdaging voor wie wat in zijn mars heeft op het gebied van accordeon spelen en voor wie op niveau samen wil musiceren.
De Masterplay is een uitdaging voor wie wat in zijn mars heeft op het gebied van accordeon spelen en voor wie op niveau samen wil musiceren. (Foto: Pixabay)

HOOGWOUD - Accordeonvereniging Con Zelo uit Hoogwoud organiseert samen met het kwintet Vijfkwarts een Masterplayconcert in de Nederlands Hervormde kerk aan de Radboudstraat 1 in Hoogwoud. Het concert vindt zaterdag 2 maart plaats om 20.15 uur. 

De Masterplay is een uitdaging voor wie wat in zijn mars heeft op het gebied van accordeon spelen en voor wie op niveau samen wil musiceren. Gedurende de hele dag werken de deelnemers uit het hele land in drie repetities toe naar het afsluitende concert in samenwerking met professioneel accordeonist Vincent van Amsterdam. Het geheel staat onder leiding van dirigent Christa Groeneveld.

De muziekstukken zijn van tevoren aan de deelnemers toegestuurd om te oefenen. In de middagsessie zal de virtuoze solist op accordeon, Vincent van Amsterdam, een korte masterclass houden over toonvorming. Er zal ook gewerkt worden aan Piazzolla’s Meditango, waarin Vincent ’s avonds de solo zal vertolken in het Masterplay-orkest naast zijn eigen programma. 

Toegangskaarten voor het concert zijn aan de deur van de kerk te koop à €12,50 maar ook in de voorverkoop op www.conzelo.nl/masterplay