Wereldberoemde musical Evita op unieke locatie in Opmeer

Nieuws
Musicalvereniging Z&V Opmeer speelt de wereldberoemde musical Evita.
Musicalvereniging Z&V Opmeer speelt de wereldberoemde musical Evita. (Foto: aangeleverd)

OPMEER - Na het enorme succes van de Nederlandse première van de musical ‘Whistle down the wind’, heeft Musicalvereniging Z&V Opmeer zich nu op de hitmusical ‘Evita’ gestort. Van 12 tot en met 21 april is deze musical te zien op een unieke locatie in de gemeente Opmeer.

Musicals uitvoeren op bijzondere locaties zit inmiddels in het bloed van de vereniging. Al diverse keren wist de groep het Westfriese theaterpubliek te verrassen met unieke musicalproducties op net zulke unieke locaties. De vereniging weet keer op keer een professioneel pop-up theater te realiseren op onverwachte plekken. 

Evita

Musicalvereniging Z&V presenteert vanaf volgende week de musical Evita. De wereldberoemde musical van Andrew Lloyd Webber (muziek) en Tim Rice (teksten) haalt het beste in de vereniging naar boven, waarbij de groep zich ook weer van een andere kant laat zien. Met prachtige kostuums, professionele licht- en geluidstechniek en begeleiding van een live orkest wacht het publiek een unieke musicalbelevenis. Een sfeerbepalend element daarbij is de bijzondere speellocatie: voormalig Autogaragebedrijf Mooij aan de Breestraat in Opmeer. Het pand vormt het decor voor het levensverhaal van Eva Peron en hoe zij zich weet te ontpoppen als de first lady van Argentinië. De wereldberoemde song ‘Don’t cry for me Argentina’ vormt één van de hoogtepunten van deze musical.

Kaartverkoop

Er zijn voor elke voorstelling nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Tickets zijn te reserveren via www.musicalopmeer.nl.