Simon Loos zoekt chauffeurs voor bezorgservice

Partnerbijdrage
Chauffeurs Sam en Michael zoeken versterking in Wognum.
Chauffeurs Sam en Michael zoeken versterking in Wognum. (Foto: aangeleverd)

Dat boodschappen bezorgen ‘booming’ is, merken ze bij Simon Loos. Het Westfriese familiebedrijf startte vorig jaar een bezorgservice en die tak van transport blijft maar groeien: na een start met 6 bestelbusjes, rijden er nu 21 door Noord-Holland noord. 

Voor Sam (20) is het de ideale opstap naar haar droombaan als vrachtwagenchauffeur en voor Michael (41) is deze baan perfect te combineren met zijn gezin. Vanwege de toenemende populariteit van het online boodschappen doen, zoekt Simon Loos extra handen aan het stuur. 

“Ik werk hier nu vier weken en vind het ontzettend leuk”, vertelt Sam uit Wervershoof. Sam gaat haar groot rijbewijs bij Simon Loos halen en werkt tot die tijd bij de bezorgservice, waar een B-rijbewijs voldoende is. “Het rijden vind ik het leukste, want je komt overal en nergens! Van de week was ik helemaal naar Den Helder en Callantsoog.”

Zelf kiezen

Haar collega Michael uit Alkmaar richt de baan juist weer anders in. Bij de bezorgservice word je ingedeeld in een ochtend- of avonddienst van zo’n vijf uur. “Je mag zelf kiezen wat je wilt”, vertelt Michael. “Er heerst zo’n goede sfeer. Ik kom altijd vijftien minuten eerder op het werk”, lacht hij. “Kom ik even hangen en daarna gewoon mijn rit doen.”

Benieuwd naar een baan als bezorger bij Simon Loos of wil je net als Sam via Les met Loos je CE-rijbewijs halen (met baan- én slagingsgarantie)? Kom donderdag 8 december tussen 13.00 en 19.00 uur langs op de instapdag aan Tender 2 in Wognum. Je kunt op elk moment van de dag binnenstappen voor alle informatie over deze leuke (bij)baan. 

Nu al nieuwsgierig? Kijk dan op https://werkenbijsimonloos.nl/