Inschrijven Zomertijd Opmeer

Uit
Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor de workshop intuïtief schrijven met Irina Hoffer.
Belangstellenden kunnen zich inschrijven voor de workshop intuïtief schrijven met Irina Hoffer. (Foto: aangeleverd)

De werkgroep Zomertijd Opmeer verzorgt weer een paar gezellige weken voor de mensen die het leuk vinden iets samen te doen. Omdat het de tiende keer is wordt het jubileum gevierd in niet twee, maar drie weken, van 11 juni tot en met 3 juli. Ook in de maanden daarna worden Zomertijd activiteiten gehouden rond het thema ‘5x5’.

Op vijf gebieden (schilderen, planten/bloemen, sportief, literair en creatief) biedt de werkgroep vijf verschillende workshops aan. Genoeg om uit te kiezen, maar teveel om in drie weken te doen, vandaar de uitbreiding naar augustus, september en oktober.

Om de Oekraïense vluchtelingen uit de gemeente Opmeer een dagje uit te bezorgen wordt zondagmiddag 3 juli een benefiet gehouden om daarvoor geld in te zamelen.

Programmaboekjes

Wie al eerder met Zomertijd heeft meegedaan, heeft al het programmaboekje ontvangen. Voor de degenen die nog nooit meededen, liggen programmaboekjes klaar in de bibliotheken in Opmeer en Wognum, Spanbroek: de Schakel en de Readshop, Opmeer: het gemeentehuis, Hoogwoud: Lindenhof, de Vergadelaar, Weyver 8c en de Spar, Benningbroek: de Vang, Obdam: De Brink, Abbekerk: de Spar en Het Nieuwe Bonte Paard, De Weere: café ’t Centrum en het Theresiahuis en Aartswoud: café De Stompe Toren.                  

Het programmaboekje is ook te vinden op www.zomertijdopmeer.nl. Download het inschrijfformulier, graag invullen en doormailen naar zomertijdopmeer@gmail.com. Of lever het in Opmeer, Planetenlaan 13; Hoogwoud, Berkenlaan 7; De Weere, Beatrixlaan 23 en  Aartswoud, Schoolstraat 68.

Omdat Gabberweek voor de senioren niet doorging, zijn die activiteiten opgenomen in het zomertijdprogramma. Dit is niet alleen voor de inwoners van Opmeer, maar ook de omliggende dorpen, waar dus het programmaboekje ligt. Wie mee wil doen kan zich inschrijven tot 8 mei. 

Dat kan ook persoonlijk op donderdag 28 juni in het gemeentehuis in Opmeer van 10.30 tot 12.00 uur en in de Vergadelaar van 14.00 tot 15.30 uur. In De Vang in Benningbroek en Het Nieuwe Bonte Paard in Abbekerk op vrijdag 29 juni tussen 14.00 en 15.00 uur. Een promobus staat op de markt op dinsdag 3 mei van 11.00 tot 13.30 uur en op de vrijmarkt bij De Weyver op donderdag 5 mei tussen 10.00 en 12.00 uur. Men kan ook op vrijdag 6 mei terecht in de bibliotheek in Wognum  tussen 14.00 en 15.00 uur en De Brink in Obdam van 14.00 tot 15.30 uur.

Nog vragen? Bel naar Else 06-30451263 of Jolande 06-57957346 of stuur een e-mail naar zomertijdopmeer@gmail.com.