Keukenhof 2023: parkeren, tickets en dit moet je ook weten

Uitgaan
In de Keukenhof.
In de Keukenhof. (Foto: Rien de Wit)

REGIO - Hoera, Keukenhof is weer open! Waar kun je parkeren bij Keukenhof? Wat kost een ticket en hoe scoor je kaartjes? En wat is nog meer handig om te weten voor een Keukenhof-bezoek? Het antwoord op de meest gestelde vragen!

Keukenhof 2023 data en openingstijden

Wie Keukenhof 2023 wil bezoeken: het park vol prachtige bloemen is dit jaar geopend van 23 maart t/m 14 mei 2023. Je kunt er terecht tussen 8.00 uur ‘s ochtends en 19.30 uur ‘s avonds. 

Wil je andere toeristen zoveel mogelijk mijden en lekker rustig het park door? Het minst druk is het vaak vóór 10.30 uur en ná 16.00 uur. Daarbij staat de zon dan ook mooi en zijn je foto’s extra bijzonder. Een slimme tijd dus om naar Keukenhof te gaan! 

Bereikbaarheid & parkeren Keukenhof

Er zijn verschillende manieren om Keukenhof te bereiken:

- Per auto:
Navigeer naar Keukenhof in Lisse en je zult het park snel vinden. Let op! Parkeren kan alleen als je vooraf een parkeerkaart scoort via de website. Prijs: 6 euro. Kom je met de camper? Dan betaal je 10 euro voor een parkeerplaats. Ook zijn er voldoende elektrische laadpalen op het parkeerterrein.

- Openbaar vervoer
Er gaan bussen vanaf onder meer Schiphol, Haarlem, Leiden Centraal en Amsterdam RAI.

- Fiets, scooter of motor
Voor iedereen die met de (elektrische) fiets naar Keukenhof gaat (of de scooter of motor) is parkeren gratis en zijn er over het algemeen voldoende plekken bij de ingangen van het park. Ook kun je je elektrische fiets opladen bij het park.

Tekst gaat door onder de foto

keukenhof parkeren keukenhof bereikbaarheid keukenhof tickets kaartjes
Photocredit: Keukenhof / Laurens Lindhout - undefined

Tickets Keukenhof 2023: hier koop je ze

Je koopt op Keukenhof.nl kaartjes voor het park. Daarbij kies je de gewenste dag en tijd. Ook kun je kiezen voor een zogenaamd combiticket voor Keukenhof, waarbij je meteen een kaartje hebt voor het openbaar vervoer naar het park toe.

Welke bloemen in Keukenhof?

Wat kun je eigenlijk verwachten als je Keukenhof bezoekt? Je geniet dan in elk geval van narcissen, krokussen, tulpen én van diverse bloemenshows die je mond doen openvallen!

Kijk voor meer praktische informatie voor Keukenhof-bezoekers op de website.