Ondernemers vinden elkaar in Fashion in Motion

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Han Giskes)

PURMEREND - Het is de afgelopen weken vaak gezegd, initiatiefrijke- en inventieve ondernemers onderscheiden zich in crisistijd. Dat is ook het geval bij 17 modebewuste ondernemers in het centrum van Purmerend. Het idee om gezamenlijk onder de titel Fashion in Motion een film te maken was weliswaar afkomstig van Saar van Kampen van InStyle Women's Fashion, maar de bal werd gretig ingekopt door 16 collega's. 

'Vliegende modeshow' vanaf aanstaande vrijdag te zien op YouTube

Saar kreeg alle handen op elkaar. Van de eigenaar van De Markthal, waar de opnames plaatsvonden en van de gemeente, die niet te beroerd was om de vergunning af te geven. Daarnaast gaven De Creatieve Hoek en EWP Ingenieurs hun volle steun aan het evenement.

En zo kon het gebeuren dat De Markthal afgelopen vrijdag decor was van de 'vliegende modeshow'. Met de stem van voice-over Jeroen Riemeijer wordt de film dezer dagen vervolmaakt. De productie heeft een week de tijd om te editen; het materiaal wordt samengesteld en tot een geheel gevormd.

De ondernemers die erbij betrokken zijn: Hermée, Beloved Boetiek, Maddox, Koopman Optiek, InStyle women’s fashion, Deitmers Select, M&N body fashion, Blossom fashion, Bram Mannenmode, Pontman Schoenen, Bijoetiek, Outfit, Ladies Fortune, Delia Lingerie, Old Stable, Milox en Kelly fashion.

Fashion in Motion is vanaf aanstaande vrijdag op YouTube te zien.