Purmerenders winnen ton in BankGiro Loterij

Algemeen
Robert ten Brink 'strooit' namens de BankGiro Loterij met geldprijzen. Zo  ook bij Corrie en Wiebe uit Purmerend.
Robert ten Brink 'strooit' namens de BankGiro Loterij met geldprijzen. Zo ook bij Corrie en Wiebe uit Purmerend. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Een droom werd werkelijkheid voor Corrie en Wiebe uit Purmerend. Zij hebben in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen.

Wij waren niet de eerste, want eerder was er ook al een inwoner uit Purmerend die een bedrag van 100.000 euro in ontvangst mocht nemen van de BankGiro Loterij. Corrie en Wiebe werden verrast met een videogesprek vanuit het Scheepvaartmuseum, een van de culturele partners van de BankGiro Loterij. 

Gewoonlijk reikt een ambassadeur van de BankGiro Loterij de 100.000 euro cheque live aan de winnaar uit bij een van de culture partners die de loterij ondersteunt. Die feestelijke uitreikingen slaat de loterij voorlopig over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Winnaars worden nu telefonisch of per brief op de hoogte gesteld van het goede nieuws.

Corrie en Wiebe zijn blij verrast: "Gezondheid staat voor ons bovenop. Onze dochter hebben we al een tijd niet gezien. We gaan haar heel erg verwennen."