NKT biedt twee weken SummerSchool

Algemeen
Je werkt toe naar een echte voorstelling.
Je werkt toe naar een echte voorstelling. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Een week lang plezier maken op de NKT Theaterschool en afsluiten met een echte voorstelling! Klinkt jou dat als muziek in de oren? Meld je dan snel aan voor de nieuwe en unieke NKT SummerSchool voor iedereen tussen de 10 en 18 jaar.

Dit jaar zijn er maar liefst twee weken SummerSchool. In zowel de eerste én in de tweede week van de schoolvakantie kun je op de theaterschool terecht voor volop spelplezier!

Werken naar een voorstelling

Samen met leeftijdsgenoten ben je tijdens de SummerSchool bezig om een supermooie voorstelling te maken. Om je hierop voor te bereiden krijg je verschillende NKT-lessen, gegeven door de ervaren en enthousiaste docenten van het NKT. Zij weten precies hoe ze jou op een leuke manier een heleboel kunnen leren over optreden. We sluiten de week af met een presentatie voor een kleine groep ouders. Natuurlijk zorgen we iedere dag voor een lekkere lunch én houden we ons strikt aan de regels van het RIVM.

Beginners en ervaren musicalsterren

De NKT SummerSchool is geschikt voor zowel beginnende als ervaren musicalsterren. Er is beperkte beschikbaarheid, dus meld je snel aan om teleurstelling te voorkomen.
In de eerste Summerschool-week geven Ayal Oost, Tim Schuitvlot en Milou Zuurveld les. In week twee wordt lesgegeven door Wendy Peters, Sem Konijn en Naomi Vis.

Presentatie gratis voor ouders

De weken zijn van maandag 6 tot en met donderdag 9 juli en/of van maandag 13 tot en met donderdag 16 juli op maandag, dinsdag en donderdag Van 09.30 tot 16.00 uur, op woensdag van 09.30 tot 12.30 uur. Alle dagen inclusief lunch. Op donderdagavond geven de leerlingen een presentatie die gratis toegankelijk is voor ouders.

De kosten zijn € 175,- per week. De locatie is de NKT Theaterschool, Gedempte Singelgracht 16 in Purmerend. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@nkt.nl o.v.v. SummerSchool 2020. Vermeld bij de aanmelding of je in week 1 of week 2 (of beide weken) komt.