Stichting Luctus zoekt secretaris

Algemeen
De secretaris is een van de pijlers binnen het bestuur. Luctus hoopt er daarom gauw een te vinden.
De secretaris is een van de pijlers binnen het bestuur. Luctus hoopt er daarom gauw een te vinden. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - Stichting Luctus faciliteert onder begeleiding bijeenkomsten waarin rouwbeleving een centrale plek inneemt. De stichting is naarstig op zoek naar een nieuwe secretaris.

Stichting Luctus biedt in een professionele setting verlies- en rouwbegeleiding, met ruimte voor samenzijn en groepsgesprekken. Dit alles onder ervaringsdeskundige begeleiding. Belangrijke elementen hierbij zijn erkenning en herkenning van lotgenoten in het verdriet en de pijn van het gemis van een dierbare, werk of ander verlies. We werken vanuit Purmerend en onze doelgroep komt uit Purmerend en omstreken.

De secretaris is onderdeel van het dagelijks bestuur en draagt zorg voor een verantwoord beheer van de secretariële processen van de Stichting. De secretarisfunctie is een van de bestuurlijke pijlers van de organisatie. De secretaris draagt de verantwoordelijkheid voor het verzamelen, ordenen en opbergen van informatie.

Heb je interesse, stuur dan je CV en motivatie naar info@stichtingluctus.nl Vervolgens neemt iemand van Luctus contact met je op. Zie ook de website www.stichtingluctus.nl