Inloophuis Wij Allemaal wil schone lucht voor gasten

Algemeen
Begin vorig jaar werd een succesvolle lobby gehouden voor grote zonneschermen. Met Kriti in de hoofdrol.
Begin vorig jaar werd een succesvolle lobby gehouden voor grote zonneschermen. Met Kriti in de hoofdrol. ((Foto: Evert Ruis))

PURMEREND - Inloophuis Wij allemaal start vanaf heden met een actiepagina om geld op te halen voor een lucht kwaliteit systeem. "We willen ook in koudere periodes onze gasten op een veilige manier kunnen blijven ontvangen. Een lucht kwaliteit systeem is daarbij van essentieel belang maar helaas erg kostbaar", aldus Wendy Kok.

Doneer op de actiepagina voor een lucht kwaliteit systeem

Door de coronacrisis konden geen jaarlijkse evenementen worden georganiseerd. Vandaar dat gekozen is voor de actiepagina.

Geïnteresseerden of bedrijven kunnen rechtstreeks doneren via de pagina of men kan lid van het Wij Allemaal team worden en (ludieke) acties bedenken om geld op te halen.

Het inloophuis van de stichting Wij Allemaal staat open voor eenieder die, direct of indirect, te maken heeft met kanker.

Wij | Allemaal staat garant en open voor wie behoefte heeft aan fijne gesprekken en mooie activiteiten in moeilijke tijden. “Je hoeft het niet alleen te doen”. Wij doen dit met elkaar, onder begeleiding van vrijwilligers en professionals met een groot hart.


Steun jij inloophuis Stichting Wij | Allemaal? Samen kunnen we het verschil maken voor mensen die te maken hebben met kanker. Iedere donatie is welkom, groot of klein. Ga naar https://acties.www.kwf.nl/fundraiser/inloophuiswijallemaalpurmerend

Voor meer informatie of inschrijven mail naar info@wij-allemaal.nl, kijk op onze site www.wij-allemaal.nl