NKT organiseert in de kerstvakantie de Winterschool

Algemeen
Meld je snel aan voor de NKT Winterschool voor iedereen vanaf 8 jaar.
Meld je snel aan voor de NKT Winterschool voor iedereen vanaf 8 jaar. (Foto: aangeleverd)

PURMEREND - In de kerstvakantie samen plezier maken op de NKT Theaterschool. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Meld je dan snel aan voor de nieuwe en unieke NKT Winterschool voor iedereen vanaf 8 jaar. Omdat iedereen de komende kerstvakantie vooral aan huis gebonden zijn, lijkt het NKT leuk om het rare en bijzondere jaar 2020 op een warme en gezellige manier af te sluiten.

Dus is er van 28 tot en met 30 december zingen, dansen, acteren en gezellig samen zijn op de theaterschool. Winterwonderland - Samen met leeftijdsgenoten krijg je drie dagen verschillende theaterworkshops, van de ervaren en enthousiaste docenten van het NKT. Zij weten precies hoe ze jou op een leuke manier een heleboel kunnen leren over zang, dans en spel. Zij nemen je mee naar  ’winter wonderland’ waar je over een fantastisch nieuwjaar kunt dromen. Waar ruimte is om jezelf te laten zien, online en offline.

En ook deze keer maken de mensen van het NKT samen met jou van iedere dag een feestje, met lekkere lunch en tussendoortjes. Vanwege de RIVM maatregelen, die ook in de kerstvakantie streng worden gevolgd, is er geen afsluitend optreden, maar het NKT zou het NKT niet zijn als daar niet iets  leuks op gevonden is.

Want het NKT gaat door, ook in de kerstvakantie. De NKT Winterschool is geschikt voor zowel beginnende als ervaren musicalsterren. Er zijn nog tien vrije plaatsen, dus meld je snel aan om teleurstelling te voorkomen. De lessen worden gegeven door Wendy Peters, Anne Garretsen en Naomi Vis.

Doe mee en maak deel uit van dit magische geheel. NKT Winterschool: maandag 28 tot en met woensdag 30 december 2020 Van 09.30 tot 16.00 uur. Alle dagen inclusief eten en drinken. De deelnamekosten bedragen € 125,-. Locatie: NKT Theaterschool, Gedempte Singelgracht 16, Purmerend. Aanmelden of meer info via info@NKT.nl, telefonisch via 0299 434325 en via www.nkt.nl